Reikės: batono (gali būti kiek pastovėjęs), 4–5 kiaušinių, 500 ml pieno, 100 g sviesto, 4–5 šaukštų cukraus.
Paruošimas: batoną supjaustyti 1–1,5 cm riekelėmis ir iš abiejų pusių aptepti plonu sviesto sluoksniu (vietoj sviesto galima naudoti šokoladinį kremą „Nutella“). Batono riekeles dviem ar trim aukštais sudėti į skardą. Išplakti kiaušinius, pieną ir cukrų. Plakiniu apipilti batoną. Palikti šiek tiek pastovėti, kad susigertų. Kepti 180–200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30–40 min. Iškeptas pyragas pakils, viršus apskrus. Valgyti vieną, su grietine arba uogine. Skanaus!
P. S. Galima improvizuoti – tarp batono sluoksnių įberti riešutų, razinų, įpjaustyti bananų, kitų jums patinkančių vaisių.