Pagrindui reikės: 1 stiklinės miltų, 1 šaukštelio kepimo miltelių, 80 g sviesto, 2 šaukštų cukraus, 1 kiaušinio.
Įdarui reikės: 500 g varškės, 0,5 stiklinės cukraus, 3 kiaušinių trynių, 1 šaukšto manų kruopų, 100 g grietinės, vanilės pagal skonį.
Suflė reikės: 3 kiaušinių baltymų, 5 šaukštų cukraus pudros.
Gaminimas: miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir sukapokite su atšaldytu sviestu. Sudėkite likusius produktus ir išminkykite tešlą. Ją padėkite į šaldytuvą 30 minučių. Per tą laiką paruoškite įdarą: visus ingredientus maišykite maišytuvu, kol gausis vientisa masė. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir sudėkite į kepimo formą. Ant tešlos sukrėskite varškės įdarą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 min. Viršutiniam pyrago sluoksniui paruoškite suflė – suplakite kiaušinių baltymus su cukraus pudra. Išimkite pyragą, užpilkite suflė ir kepkite dar 10–15 minučių iki auksinės rudos spalvos. Išimkite ir leiskite jam atvėsti, kad ant jo viršaus susidarytų „angelo ašaros“. Skanaus!
super pavyko. labai skanus