Reikės: 125 g sviesto, 150 g cukraus, 2 kiaušinių, 200 g miltų, 4–5 bananų, 1 šaukštelio kepimo miltelių, 1 šaukštelio cinamono, 0,5 šaukštelio gvazdikėlių, obuolys (nebūtinai).
Sviestą ištirpiname, supilame cukrų ir gerai išmaišome. Į atvėsusią masę įmušame du kiaušinius ir gerai išsukame (juos galima išplakti atskirai ir supilti į sviesto ir cukraus masę). Bananus sumaigome su šakute ir supilame į sviesto, cukraus ir kiaušinių plakinį. Į jį galima įtarkuoti dar obuolį.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais (jei dedate tris bananus ir obuolį, miltų reikėtų berti nepilną stiklinę – apie 180 g), beriame prieskonius.
Į plakinį beriame miltus, gerai išmaišome ir supilame į sviestu teptą formą. Kepame 180 0C apie 35–40 min., t. y. tol, kol gražiai paruduos ir iškeps.
Gardžiausia – kol šilta ir su ledais. Skanaus!