Jums reikės: 400 g grybų, 800 g su lupenomis virtų bulvių, 4 kietai virtų kiaušinių, 1 stiklinės grietinės, 1 kiaušinio trynio, 3 šaukštų petražolių, sviesto, šaukšto aliejaus, druskos, pipirų.
Paruošimas: pašildyti aliejų, apkepti griežinėliais supjaustytus grybus. Viską patroškinti, pagardinti druska ir pipirais. Nulupti išvirtas bulves, supjaustyti griežinėliais. Kiaušinius pjaustyti ritinėliais. Paruošti indą apkepui – ištepti jį sviestu ir dėti apkepo sluoksnius: bulves, kiaušinius, grybus. Tada grietinę išmaišyti su tryniu, dėti druskos, petražolių. Gautu užpilu aplieti apkepą ir kepti apie pusvalandį. Paruoštą patiekalą galima patiekti su raugintais agurkais arba žalių daržovių salotomis.
Skanaus!