Reikės: 2 šaukštų aliejaus (įdarui), 400 g varškės, 2 kiaušinių, 600 g miltų, 1 morkos (įdarui), 2–3 svogūnų (įdarui), 2 šaukštų grietinės, 800 g grybų (įdarui), universalių prieskonių (įdarui), 1 šaukštelio kepimo miltelių, 300 g margarino, 1/4 gūžės kopūsto (įdarui).
Kopūstus supjaustykite rėžiukais, svogūnus ir grybus – mažais gabaliukais, morką stambiai sutarkuokite. Svogūnus berkite į karštą aliejų ir pačirškinkite. Paskui sudėkite grybus, kopūstus ir morkas, gardinkite prieskoniais, druska. Troškinkite ant nekaitrios ugnies apie 20–30 minučių. Ataušinkite. Margariną atšaldykite ir stambiai sutarkuokite. Kiaušinį išplakite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, paskui krėskite varškę, dėkite grietinę, pilkite kiaušinio plakinį ir berkite margarino tarkius. Tešlą kruopščiai išminkykite ir palikite pusvalandžiui ar valandai šaldytuve. Ištraukite ir iškočiokite 0,5 cm storio lakštą. Jį suraikykite kvadratėliais. Ant kiekvieno kraukite po 1–2 šaukštelius įdaro ir sulenkite perpus, užspauskite kraštus. Trikampėlius dėkite į miltais pabarstytą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu, šaukite į 180 °C karščio orkaitę ir kepkite tol, kol dailiai pagels.