Ryžių apkepas

Parašė:  2010-02-25

Produktai:

2 stiklinės ryžių, 4 stiklinės vandens (sultinio), 4 šaukštai tarkuoto sūrio, žiupsnelis druskos, keptos mėsos ar žuvies (likučių), krakmolo, grietinės ar pomidorų padažo.

Gaminimas:

išvirtus birius ryžius dėti į riebalais pateptą skardą. Ant viršaus išdėlioti mėsą ar žuvį, užpilti su grietine (ar padažu) ištrinto krakmolo, užbarstyti sūrio. Kepti orkaitėje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

  1. Maggie parašė:

    They do indeed. Kestrels have a few different plumages, the males and females looking very distinct from each other, and they also have some slight differences between when they are adult birds and just fledging from the nest.The amount of red on the tail of a male kestrel can be pretty surprising (on a female it is hoatlonirlzy striped for the entire length). It’s not uncommon to mistake them for a Red-tail on that basis

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

Ar patenkinti mokinių maitinimu ugdymo įstaigose?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2018 tzinios.lt