Krabų kepsnys

Parašė:  2010-03-10

Produktai:

1 kiaušinis, 75 g miltų, truputis acto, 1 stiklinė pieno, 4 svogūnai, 1 česnako skiltelė (padažui), 2 šaukšteliai malto imbiero, truputis pomidorų pastos (padažui), 2–3 šaukštai augalinio aliejaus, 1 dėžutė konservuotų krabų, druska, pipirai pagal skonį.


Gaminimas:

krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su maltu imbieru, įmesti česnako skiltelę ir patroškinti. Kai svogūnas suminkštės, išgriebti česnaką, pridėti pomidorų pastos, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir išmaišyti. Krabus nusausinti, apvolioti tešloje ir kepti dideliame kiekyje gerai įkaitinto aliejaus. Valgyti tuoj pat. Prie krabų labai tinka biriai virti ryžiai. Padažą patiekti atskirame inde. Tinka įvairios aštresnės ar saldžiarūgštės vaisių ir daržovių salotos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


*

Už šmeižiančius, asmens garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie įstatymų nustatyta tvarka gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn. Vartotojas sutinka, kad Svetainė neribotą laiką saugotų jo IP adresą ir pareikalavus atskleistų jį įgaliotoms institucijoms. Tzinios.lt pasilieka teisę šalinti skaitytojų komentarus, nesusijusius su straipsnio tema, įžeidžiančius bei šmeižiančius asmenis arba reklamuojančius komercines organizacijas.

Griežtai draudžiama tzinios.lt paskelbtą informaciją kopijuoti ir platinti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitaip ją naudoti neturint raštiško leidėjų sutikimo.
Taip pat skaitykite:
http://tzinios.lt/prenumerata/
- Peržiūrėti visą naujienų archyvą -

Apklausa

AR kaupiate pensiją privačiuose pensijų fonduose?

Loading ... Loading ...
Archyvas
Visos teisės saugomos © 2018 tzinios.lt